Blogger Wordpress Gadgets

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Διακοσμήστε τα νύχια σας!

Συνταγές από το GreekCook.gr
Συνταγές από το GreekCook.gr


ermoumag ermoumag nails4 Διακοσμήστε τα νύχια σας!
Τα χέρια σας είναι κάτι σαν τις business cards της εμφάνισής σας, γι’ αυτό πρέπει να είναι πάντα μες στην μόδα και περιποιημένα, ενώ είναι σημαντικό να επιλέγετε το κατάλληλο βερνίκι για την κάθε περίσταση.
ermoumag ermoumag nails3 Διακοσμήστε τα νύχια σας!
Κάθε χρόνο, προκύπτουν πολλές τάσεις για τα νύχια, όπως είναι το glitter, αυτοκόλλητα έως και 3D διακοσμητικά με λουλούδια, αστέρια, καρδιές και στρας.
ermoumag ermoumag nails1 Διακοσμήστε τα νύχια σας!
Το κλασικό «γαλλικό», όμως, με την απλότητα και κομψότητά του, εξακολουθεί να είναι το πιο αγαπημένο στυλ. Στην μόδα είναι επίσης, διάφορα έντονα χρώματα, όπως το σκουρο μοβ, καφέ, μαύρο, μπλε ελεκτρίκ και όλα τα ψυχρά χρώματα.

Lace nails

ermoumag ermoumag nails2 Διακοσμήστε τα νύχια σας!
Όμως, η πραγματική νέα τάση για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2009/2010 είναι τα διακοσμημένα νύχια: είναι εντυπωσιακά και φανταχτερά και υπάρχουν άπειροι τρόποι για να τα διακοσμήσετε προκειμένου να ταιριάζουν με τα ρούχα σας. Φυσικά, μπορείτε πάντα να κάνετε ένα τέλειο μανικιούρ στην μανικιουρίστα σας, αλλά αν είστε λίγο δημιουργικές και έχετε τα σωστά εργαλεία, μπορείτε να το επιτύχετε και μόνες σας!
ermoumag ermoumag nails5 Διακοσμήστε τα νύχια σας!
Σας προτείνουμε να δείτε το παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο και ίσως ανακαλύψετε νέους τρόπους για να διακοσμείτε να νύχια σας!
Καλή τύχη!!!
Πηγή:ermoumag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews